Σας χαιρετώ!
Λοιπόν … λίγα λόγια για εμένα.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη όμορφη Λεμεσό το 1978.

Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στον κλάδο μακιγιάζ στην Σχολή της Έλενας Κουντουρά στην Αθήνα, συνεργάστηκα εκεί για μερικά χρόνια με Τηλεοπτικούς σταθμούς, περιοδικά και δίδασκα την τέχνη του μακιγιάζ σε ιδιωτική σχολή, επιστρέφοντας μετέπειτα κάποια στιγμή στην Κύπρο.

Το 2012 και αφού απέκτησα την κατάλληλη εμπειρία, ανέλαβα την αντιπροσωπεία των Γερμανικών καλλυντικών Kryolan professional makeup για την Κυπριακή αγορά. Στην Κύπρο συνεργάστηκα επίσης σε διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως τους Τηλεοπτικούς σταθμούς Mega TV, Sigma TV, Alpha TV, στα περιοδικά Όμικρον και Down Town και διάφορα άλλα.

Την ίδια χρονική περίοδο δημιούργησα μια ομάδα από makeup artists και είχα τη επιμέλεια στα τηλεοπτικά shows DanSing, Καλλιστεία, Like a Star, Junior DanSing και πολλές άλλες τηλεοπτικές παραγωγές.

Ταυτόχρονα δημιούργησα το δικό μου Στούντιο, Elena Theodorou Professional Makeup workshop, με έδρα στον Στρόβολο στη Λευκωσία, εξυπηρετώντας παράλληλα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Από το 2005 διδάσκω ιδιωτικά μαθήματα μακιγιάζ και ασχολούμαι επαγγελματικά στον κλάδο του makeup αναλαμβάνοντας γάμους, βαφτίσεις, prom nights, ειδικές εκδηλώσεις και άλλα.

Από το 2021 έχω επίσης την δική μου σειρά καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς, τα 21:21 Cosmetics.

Τα τελευταία 25 χρόνια, έχω συνεχή ενημέρωση για το τι γίνεται στον απίθανο κόσμο του makeup σε διάφορα μέρη του κόσμου και ποτέ δεν σταματώ να παρακολουθώ σεμινάρια και να ενημερώνομαι.

Νιώθω πραγματικά τυχερή και ευλογημένη που βρίσκομαι σε μια καριέρα όπου μπορώ να την ονομάσω και χόμπι αφού από μικρή με θυμάμαι να κρατάω ένα πινέλο και να πειραματίζομαι στο πρόσωπο μου με τα καλλυντικά της μαμάς μου.

Είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο συναίσθημα να βλέπεις το όμορφο και γνήσιο χαμόγελο στο πρόσωπο της κάθε νύφης αφού φορέσουν το νυφικό τους. Πιστεύω ακράδαντα στη συζήτηση με την κάθε νύφη ξεχωριστά σχετικά με το πώς της αρέσει το μακιγιάζ της και μαζί αποφασίζουμε για το τι της ταιριάζει καλύτερα. Η εμπειρία μου μαζί με τις προτιμήσεις της κάθε νύφης είναι αυτά που κάνουν την κάθε νύφη όσο πιο όμορφη και αληθινή μπορεί να είναι την καλύτερη μέρα της ζωής της.

Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να οργανώσουμε μαζί το τέλειο μακιγιάζ που σας ταιριάζει για οποιαδήποτε εκδήλωση και να έχετε προγραμματισμένη.

 

Σας ευχαριστώ,